.

.

Uranian Kvadratnih Crni Štampu na Toesnails Dot Kamenčići Bijele Lažni Nokte Kratak Sjajne Pun Pokriti Lažne Umjetni Nokti Nokti Pribor za Žene i Djevojčice(24pcs)

Uranian Kvadratnih Crni Štampu na Toesnails Dot Kamenčići Bijele Lažni Nokte Kratak Sjajne Pun Pokriti Lažne Umjetni Nokti

KM 6.50
Na skladištu

Crni sjajne imitaciju umjetna štampu na noktima napravljen od imitaciju, non-otrovna, bez mirisa, neće povrijediti tvoja stopala.Sjajno kristal mjesto lažni nokte je 24pcs, ponudu 12 različitih veličina, možeš izabrati najpogodnije lažne lak za sebe.Kvarc luk šanžer na nokte sa mini dosije i stanja ekser naljepnica, lako da se prijavim i držati sa ekser naljepnica,ukrase i fajl veštački nokti u svakom dužinu i oblika kao ti.Crna točka držati na nokte savršena za nokte salon, US kući nokte.Najbolji izbor za maturu, venčanje, zabava, dnevnu ili izlazi.Trg kratki sa slatku dizajn, idealan poklon za curu, prijatelji, ljubavniče, i majka je na noć Veštica, Božić, Valentinovo, rođendan.O nama Uranian posvećen da bi visokog kvaliteta dodatke i dobra usluga za mušterije.Različita stila, tu je uvijek jedan koji vam odgovara.Moderan dizajn éini jedinstvenim.Nadam se da ti donesem dobar u kupovinu iskustvo.Kako da upotrebi 1-Obriši ekser površinu sa alkoholom. 2 laka za nokte sa turpiju i izabrati pravu delikatna lažni nokte. 3-Drži žele lepak na lažni nožni nokti. 4-Stavi na lijepim lažnim nokte i novine za 20 sekundi. 5-Namjesti jednostavno lažni nokte u obliku hoćeš.Kako da ukloni 1-Stavi svoje nokte u toplu vodu za 2 minuta će tako lakše ukloni. 2-Ukloniti je malo, ili možda ostavi neki znak ekser naljepnice na tvom noktu površinu.Primetio 1-ne diraj vode odmah. 2-ne potopi u vodi već dugo vremena. 3-Za pošiljku razloga nema tečnost lepak u paketu, ali ima 1 žele lepak unutra. 4-Zbog različitih uređaj pokazuje, tamo su će biti blagi drugačije u boje, molim vas odnosi na završnoj proizvod koji si primio.Povrat novca Policy Shipping štete i manama može biti plaćeni za povratak i razmjene.Subjektivna razloga mora platiti carina i teretni.Kontaktirajte Nas kontaktirajte nas, ako imate neko pitanje sa naš proizvod.Mi ćemo pomoći da riješite to u roku od 24 sata.Nadam se da imate dobar u kupovinu iskustvo!.

R

Najbolje ponude