.

.

Prvak Podmetače za Kola, Senose Kvarc Auto Pribor za Žene i Devojka, Univerzalni Anti-Iskliznes Silikonske Auto Podmetač, Dijamant Vozilo Unutrašnjih Ukrase (Crna Roze-4 Pc-a)

Prvak Podmetače za Kola, Senose Kvarc Auto Pribor za Žene i Devojka, Univerzalni Anti-Iskliznes Silikonske Auto Podmetač,

KM 5.24
Na skladištu

【Bling Dijamant】 Mineralnu kvarc, čini tvoj auto više očaravajuću, dodao još vitalnost da tvoj auto, super auto pribor za žene. 【Super Slatka】 Slatki auto ukrase, štiti je držač za čaše pa i čini auto više curice, savršen poklon za tvoje porodice i prijatelje. 【Univerzalni Veličine】 2.75 cm u promjeru, odgovara vecini auto savršeno.Međutim, bolje je da izmerimo tvoj auto je držač za čaše prije kupovine. 【Lako Čistiti】 Pere auto podmetač, možeš da ga uzmeš i operi to sa vodom, kad se prljavo.I to je lagan za postavljanje, ili uzmi. 【Trajnih Silikonske】 auto podmetač je napravljen od debele silikonske sa visokom fleksibilnosti, trajna i čvrste, visokog kvaliteta pribor za auto.Na podmetač je 2.75 cm u promjeru i to odgovara većina auto modeli.Međutim, mi smo još uvijek savjetujem ti da izmerimo promjeru od tvojih auto je držač za čaše prije kupovine.Lako možete oprati podmetač sa vodi kada se isprljati.Čvrsto i fleksibilna silikonske materijal, štiti auto prvak dobro.Prilično veštačkih dijamanata na podmetačima, čini tvoj auto sjaj.

R

Najbolje ponude