.

.

GreedyFarmers AirPods Slučaj Pokriti sa Privjesak za ključeve, Premije Kože Zaštitne Bežični Naplaćivati AirPods koristi slušalice Slučaj Pokriti Kožu Pribor Kompatibilni za Apple AirPods 2 & 1 (Kakao Tapetama)

GreedyFarmers AirPods Slučaj Pokriti sa Privjesak za ključeve, Premije Kože Zaštitne Bežični Naplaćivati AirPods koristi

KM 6.45
Na skladištu

【PREMIJE PU KOŽE】 To je kvalitetan premije PU kože Air Pods slučaj pokriti, što je drugaciji od ostalih obični PU kože Air Pods slučaj zaklon.Taj luksuz PU koža je vodootporno i dustproof, štiti svoju Air Pods slučaj pokriti od vode i prašine u svakodnevnom životu. 【PEČAT ZAVRŠAVA & IVICE KAPUT ZAVRŠAVA】 Ovo Air Pods slučaj zaklon je jako snažna .. i trajna sa našim posebnim ruku šav završava i ivice kaput završava vještine.Ovo izuzetne veštine čini Air Pods slučaj pokriti veoma čvrsta, a ne u godinama lako. 【RAZNIH BOJA OPCIJE】 Je Air Pods slučaj pokriti je 19 različitih boja da biram.Oni su trendi i modernog boje.To je najbolji način kako da iskažemo svoju individualnost kroz boje Air Pods slučaj zaklon. 【SAVRŠENO ODGOVARA】 Je Air Pods slučaj pokriti je precizan repove ne ostavljaj praznine kada otvaraju i zatvaraju, što držiš Air Pods od pada.To također daje lak i udobno pristup dugme i munje luku. 【DODAO METAL PRIVJESAK za ključeve】 Je Air Pods slučaj pokriti dolazi sa korejskog pa napravio premije metal Privjesak za ključeve.Ovo visokog kvaliteta podružnica materijal je jaka i čvrsto.U Air Pods slučaj pokriti nije lako slomiti i to je otporan na ogrebotine.U Air Pods Slučaj pokriva SAMO odgovara za Air Pods 1 i 2 Gen. Paket uključuje : Jedan Air Pods Slučaj zaklon, Jedna Metalna Privjesak za ključeve.

R

Najbolje ponude