.

.

YOYORI Slavinu Skladište Nosioca, Kuhinji Drenaža Police Multifunkcionalni za pranje posuđa Sunđer Skladište Rack (Roze)

YOYORI Slavinu Skladište Nosioca, Kuhinji Drenaža Police Multifunkcionalni za pranje posuđa Sunđer Skladište Rack (Roze)

KM 2.99
Na skladištu

Grad lagan za postavljanje, odaberite materijala, snažni napad na imajući gore i dole. Grad dokaz i trajna, ogrebotina-otporan je i otporniji na deformacija. Grad debele materijal tehnologija proizvodnju, klasičan oblik, sa stilom i lijepa, multi, može biti upotrebljeno u kuhinju, kupatilo i drugih scena, može da bude pročišćen, lagan za postavljanje. Grad pogodan za slavinu cev sa debljine između 20 i 25mm. Grad trajna i trajna, možeš staviti peškiri i kuhinji zalihe, možeš objesiti na malim stvarima.Opis proizvoda : Lagan za postavljanje, odaberite materijala, snažni napad na pravac, gore i dolje, dokaz i trajna, ogrebotina-otporan je i otporniji na deformacija debele materijal tehnologija proizvodnju, klasičan oblik, sa stilom i lijepa, multi, može biti upotrebljeno u kuhinju, kupatilo i drugih scena, može da bude pročišćen, lagan za postavljanje Pogodan za slavinu cev sa debljine između 20 i 25mm Trajna i trajna, možeš staviti peškiri i kuhinji zalihe, možeš objesiti mali thingsspecification : Materijal : PP Veličine : 17.5 X10.5 X6.5cm Package Sadržaj : 1x Skladište rack.

R

Najbolje ponude