.

.

Vintage Vez OBRAZAC da - 2 Ananas Srce Senci Lampu Fan Povuče Uljepšavanju. NIJE gotova stvar. Ovo je uzorak i/ili upute da se samo stavka.

Vintage Vez OBRAZAC da - 2 Ananas Srce Senci Lampu Fan Povuče Uljepšavanju. NIJE gotova stvar. Ovo je uzorak i/ili upute

KM 15.75
Na skladištu

Visokog kvaliteta berba ili antikviteta iz otiska obrazac.Ulazi u kiselinu-besplatno arhivski kvalitet stanja zaštitnik.Besplatan uzorak uključena u svakom red.Vintage Vez OBRAZAC da se : Ananas Senci/Svjetlo/Fan Povuče ili Uljepšavanju.Koristi Vez Pamuka Veličine, 30 i Čelik Vez Kuka Broj 10 i Strikam-Cro-Sjaj i Čelik Vez Kuka Broj 7. (#2758) Svaki Berba Kući Umjetnosti obrazac dolazi u kiselinu-besplatno arhivski kvalitet stanja zaštitnik spremna biti stavljen na korice od bilježnice.Dodatni besplatno Berba Kući Umjetnosti obrazac (naš izbor) je uključena sa svaku zapovijed.Ovaj uzorak je pocistio i obnovljena objaviti iz ekskluzivni kolekciju starih Kući Umjetnosti i autorskih prava zaštićeni.Opet, to NIJE gotova stvar, ali obrazac da se predmet.

R

Najbolje ponude