.

.

LIZI Police Polici, Multi-Sloj frizerskom Salonu Alat Kolica, sa Fen za Skladištenje Rack, Pogodan za Porodicu brijačnica (Boja : B, Broj 4 Sprat)

LIZI Police Polici, Multi-Sloj frizerskom Salonu Alat Kolica, sa Fen za Skladištenje Rack, Pogodan za Porodicu brijačnica

KM 9.73
Na skladištu

* Pogodan za više scena : brijačnica, salon, nokat radnju, kucnu upotrebu, itd. * Inžinjering PP skladište odbor : lepota auto kutiji je napravljen od ekološki prijateljskog inžinjering PP materijal, što je živo i zdravo, slobodna od formaldehidu i miris. * Kutiji pojačana dizajn : gornji sloj je zgodno za frizer da pokupim stvari, i pojačana dizajn (9cm) sprečava pada. * Fen dizajn : fen za kosu držač je dat na stranu, koje se koristi za frizera. * Non-vrtiti univerzalni volan : rundu non-vrtiti univerzalni volan na dnu skladište auto je lako, lako je čisti, i da mogu okretati u svakom pravcu.Proizvod ime : Shelf Model : B032 Style : sprat-standing Material : PPSize : 37x31x86cm Number od slojeva : 4/5 layers Color : crna, silver, gold Product prednosti : multifunkcionalni, mobilni, veliki capacity Note : Ima mnogo police u ovoj radnji.Dobrodošli u dućan.

R

Najbolje ponude