.

.

ZLMMY Prenosni Rasklapanje Aluminijske Legure je Penjanje po Stepenicama Kolicima Ruku Kolica za Kofere Namirnice Supermarketu Čelika Kolica za Kupovinu (Boja : Crna)

ZLMMY Prenosni Rasklapanje Aluminijske Legure je Penjanje po Stepenicama Kolicima Ruku Kolica za Kofere Namirnice Supermarketu

KM 33.60
Na skladištu

Proizvod ime : Foldable kolicima.Materijal : Fakultet plastike;.Da li je foldable : foldable;.Važećim okupljenima : javnosti;.Prijavu scenarija : pokretu, express isporuka, škole prtljag, radnici kreće robe.Proizvod ime : Foldable trolley Material : Fakultet plastike, da Li je foldable : foldable;Važećim okupljenima : javnosti;Prijavu scenarija : pokretu, express isporuka, škole prtljag, radnici kreće robe.Proizvod prednosti : 1. Kolicima je svjetlo u dizajn, otporan na kompresije i uticaj, i uzima mali prostor.To može biti savijena i može biti stavljena u auto ili mali ostavu.2. Maksimalna noseći teret je 150 KG, koji je ekvivalent težinu dvoje odraslih!3. Sa teleskopske funkcije, ne hollowing napolje, da bi se stvari od toga da je izgubio.4. Sa kočnice funkcije, možeš prestati u bilo koje doba, da se ne boji ide nizbrdo.

R

Najbolje ponude