.

.

JJZCreater Sjedalo Uzglavlju Jastuk, Auto Slušalice Jastuk Podršku sa Aromaterapija Karticu Mjesto, Sjedalo za Auto Nazad Vješalicu Kuka, 360 Stepeni Prilagodljiva Obje Strane Putovanja Auto Spava Jastuk za Djecu Odrasli (Bež)

JJZCreater Sjedalo Uzglavlju Jastuk, Auto Slušalice Jastuk Podršku sa Aromaterapija Karticu Mjesto, Sjedalo za Auto Nazad

KM 17.99
Na skladištu

【Nadograditi Sjedalo Vješalicu Kuka】JZCreater uzglavlju jastuk sa kuke za kola, napravio visokog kvaliteta ekološki ABS .To može biti korišćeno kao mobilni telefon držač za slobodnu ruku .Vozilo sedište vješalicu kuka također savršeno objesiti svoje torbe, namirnice, kišobran, odjeću, drugi priveske,itd.Kuku može biti uvukao i otvorio u bilo koje vrijeme, koja spašava i prostor je zgodno da se koristi. 【Multi Funtion za Auto je Čist i Svježe】 novi auto jastuk u 2021 zadovoljava potrebe različitih ljudi u smislu strukturalne dizajn.Dio sa ventila na oba kraja li je kontejment prostor.Aromaterapija ili aktivira ugljen može biti stavljena u ukloniti mirisi, drži auto je čist i svježe sve vreme.U izvesnoj meri, može osloboditi umor i zaštitimo našu fizičko i mentalno zdravlje kad putujem. 【Stati Univerzalni Auto Mjesta sa Okruglim Bar】 Ovaj auto mjesto slušalice plllow SAMO se uklapa u autu sa polu i pola udaljenosti MORA između 3.1 da 6.6 cm!To daje udobno vrat, glavu podršku putnik kada zaspim u auto, to je sjajno pomoći za opuštanje mišića i održati zdrav spava stav, praktično spriječiti vrat umor i bol.podešavanje strani jastuci udobno podršku glavu na obje strane, i zaštitimo svoju glavu od kako lupaju na vrata auta prozor. 【360 stepeni Prilagodljiva Uzglavlju】 Ovaj auto jastuk podržava 360 stepeni rotaciju prilagođavanja.To može biti prilagođen koliko god je moguće, prema visinu da se osigura da je pogodan za decu i odrasle različitih visine.Savršeno slaže sa djecom sedište, ti ne smeta da je vezivanje u stranu, drži vrata na udobniju poziciju.Kada ne koristiš to, samo podigni uzglavlju za skladištenje da spasi prostor. 【Okoliš Materijal t stati na uzglavlju ove vrste kola. >>> ne odgovara za Volvo V60/ Volvo S60/ volvo S90/ Volvo XC60/ Volvo XC90. >>> ne odgovara za 2017 Dodge Punjač/ 2013 Dodge Durango. >>> ne odgovara za Hondu Odiseja 2020/ Hondu Odiseja / 2018/Hondu Pilot. >>>ne odgovara za Ford Explorer 2003/ Ford Explorer. >>>ne odgovara za Hjundai Elantra/ Subaru ostavština/ Cadillac Escalade 2016/ Džip Cherokee/ Lexus NX 200t. >>>ne odgovara za Mini Kupere / 2011 Taho / 2016 GMC Yukon / 2021 Yukon XL / Džip / Akuri MDX mjesto /.Molim te, pobrini se da taj tvoj auto uzglavlju je dolazi sa poljaci i pogodni za instalirati naš uzglavlju.

R

Najbolje ponude