.

.

Simayixx Ekser Umjetnost Lijepa Ekser I Nokat Tretman, Maksimalna Intenzitet Tretman, Za Nokte Kožu Briga Ekser Popraviti 10ml(O)

Simayixx Ekser Umjetnost Lijepa Ekser I Nokat Tretman, Maksimalna Intenzitet Tretman, Za Nokte Kožu Briga Ekser Popraviti

KM 7.09
Na skladištu

❤DOBAR KVALITET : holografsku ekser umjetnost pribor napravljen od vrhunskih materijal, lako da se prijavim.Sa odgovarajućim prijavu, možeš dobiti tvoj šarmantni nokte kod kuće. ❤LIJEPA EFEKTA : holografsku nokte prah set će dati tako lijepa snagu, čini nokte sija i atraktivna. ❤LAKO ISKORISTI : Bez posebnog ekser umjetnost vještina je potrebno, samo pratiti nastavu, i to će biti prilično lagano i dobiti savršeno. ❤PUTA : najbolji poklon za vaše prijateljice, mama, tvoja žena.Sija nokte umjetnost decors postavili su odlični za nokte i nokte ukrase.Savršen za kucnu upotrebu, i salon.Ekser I Nokat Tretman, Maksimalna Intenzitet Tretman, Za Nokte Kožu Briga Ekser Popraviti Nourishing Product prodaje point It je lakše da koristimo, je više zgodno, a ne uzrokovati zbunjenost.Efikasan : brzo i vidljive poboljšanje se može postići za 4 nedelje.Preporučio nosi vrijeme : povrsine. 4-12 nedelje, zavisno od diplomu Lako iskoristi : Oprati pogođenih područja, sa sapunom i vodu i suho to temeljito.Prijaviti mali iznos da pogođenih područja dva puta dnevno (jutro i veče) ili kao režirao tvoj .Ne treba da ukloni emajl ili imitaciju.Može se koristiti za atletsko stopalo i probleme.To može popraviti za 4 nedelje.Preporučio nosi vrijeme : povrsine. 4-12 weeks Product contains1x Ekser Briga Rješenje.

R

Najbolje ponude